our-travels.com

Слики, фотографии и патување статии

facebook page     twitter page     official google+ page

куќа изградена на дрвени столбови и кал, покриен со калај покрив: постои куче куќа во предниот дел на куќата
слободен фотографии, онлајн слики и висока резолуција слики - големи слики галеријата симнување

куќа изградена на дрвени столбови и кал, покриен со калај покрив: постои куче куќа во предниот дел на куќата. Земјоделството и сточарството се главни индустрии меѓу локалното население. Население на регионот претежно живее од она што тие самите се произведуваат.

Регион Copan
Земја Хондурас
авторот Kresimir Kovac
> Вратете се на патописи Хондурас


> јаже - други слики и галерии
> Ла Мезија - поврзани со слики куќи дрвени столбови кал покрив Copan Хондурас
> разурнувачката и распаднати кал направени колиби, покриени со покрив од слама: постои гајба со шишиња на подот, во аголот на земјата куќа
> здравствен центар - поврзани со слики куќи дрвени столбови кал покрив Copan Хондурас
> Куќи на главниот пат - дворот исполнет со сенката на тропски растенија
> Една куќа до друга, со иста висина, покриен со калај покрив - единствената разлика е бојата на фасадата
> патни торби на патниците одложен на теренот и потпирајќи се на пол
> декорација - слики
> Две девојчиња потпирајќи се на дрвена пол, постојат распаѓа куќи изградени од кал зад нив
> кал по улиците, и крави на зелена површина до куќата
> Двајца мажи седат во предниот дел на дрвена куќа, балдахин направен од три дрвени столбови и калај покрив
> пешак рампата се наоѓа во близина на патот, многу дрвени столбови со кабли за електрична енергија низ сите
> куќа скриени зад дрвја - куќи наредени по должината на главниот пат
> дрвена куќа изградена на високи дрвени столбови под куќата се суши облеката
> Дрвени столбови и кабли за струја од двете страни на патот
> игуана - други слики и галерии
> станови - галерии
> мажи - галерии
> мама - галерии
> пари - слики
> Три деца кои седат во предниот дел на куќата, која била изградена од кал и покриени со калај покрив. Еден мал прозорец и врата на куќата
> Мали ниски куќи покриени со калај покрив, наредени еден до друг долж главните патишта во шумата
> ниска куќа покриена со калај покрив со мал прозорец - серија за сушење алишта е поставена во предниот дел на куќата
> компанијата - поврзани слики и фотографии куќи дрвени столбови кал покрив Copan Хондурас
> кал и остатоци во предниот дел на зградата, која се наоѓа во близина на продавници со прехранбени
> Куќа на ридот скриени меѓу дрвјата, изградена од кал и покриени со `рѓосани калај: има црвени сателитска антена
> назад - галерии
> Детска игра на тревникот пред куќата, во задниот дел е камион, паркиран под задна со калај покрив
> куќи во селото се наоѓа меѓу дрвјата и тие се чини разурнувачката - јасен знак за powerty
> Карипско Море - поврзани слики и фотографии куќи дрвени столбови кал покрив Copan Хондурас
> двор покриен со трева и балдахин направен од дрвени столбови и покриена со калај покрив
> Неквалитетна куќи со калај покрив и сателитска антена, гаража направен од дрвени столбови со автомобил паркиран во него
> стакло - галерии
> автобус - слични слики кал
> град - слични слики кал
> Античкиот куќа од дрво, кал и лисја - изложба во Музејот
> Мали дрвена куќа со калај покрив и голема градина пред и зад на куќата
> Сан Ildefonso - поврзани со слики куќи дрвени столбови кал покрив Copan Хондурас
> репутација дрвена куќа, покриен со калај покрив и со клупа за одмор во предниот дел на куќата
> тортилја Salles од понеделник до сабота, натпис на една мала куќа со еден прозорец, опкружен со дрвени столбови
> Ливада на кој луѓето играат фудбал, цел е направен од дрвени столбови
> освежување со пиво со лимон по lounch, пријатна атмосфера во ресторанот покриени со покрив од слама
> централниот плоштад - фотографии и галерии
> Stand покриен со калај покрив - постојат фустани, блузи и кошули за сите возрасти наредени на полиците
> Преглед на ридот области, ридовите се покриени со шуми и ливади
> деца на правливиот пат што води кон куќата, постои дрвена ограда на влезот во дворот
> порамнување - слики
> нечистотија патот што води во село - куќи се скриени меѓу дрвјата
> Боси девојка во предниот дел на куќата, крави се врзан за мали дрвени пол зад неа
> бенд - галерии
> водич - фотографии и галерии
> MURCHISON залив - слики
> пластични садови - галерии
> сино автомобил - други слики и галерии
> хотел - галерии
> брод - слични слики кал
> Copan Ruinas - поврзани со слики куќи дрвени столбови кал покрив Copan Хондурас
> Антички куќи направени од кал и дрво, со антички садови за готвење - културата на древните Маите
> античкиот град - фотографии и галерии
> метод на кафе производство - други слики и галерии
> мир - поврзани слики и фотографии куќи дрвени столбови кал покрив Copan Хондурас
> Три дрвени куќи направени од дрвени штици и покриена со калај покрив
> девојка стои пред куќата скриен со гранки: на куќа изградена од кал изгледа сиромашните
> Тешко живот за многу семејства живеат во мали куќи
> училиште - слични слики кал
> Две поврзани куќи се разликуваат по бојата на фасадата - сите куќи имаат калај покрив
> момче - поврзани слики и фотографии куќи дрвени столбови кал покрив Copan Хондурас
> куќа изградена од кал и со дрвени врати, девојката стои на влезот на куќата
> столици и смиреноста дивани на терасата на хотелот, таму е знак на дрвена пол кој се вели дека овој регион го забрани пушењето
> Фотографија на боси деца потпирајќи се на дрвена пол што беше пред нивниот дом
> Црвениот автомобил на три тркала со бел покрив е често глетка на улиците популарната "tuk tuk" такси
> мобилен телефон - други слики и галерии
> носот - слики
> Кафе на плажа, покриено со сламен покрив покрив е популарна дестинација - туристи го наредил Корона пиво со лимон
> Кока-Кола знак, земјен патишта, фудбалски игралишта и куќи се наоѓа во сенка
> Површина ограден со дрвени столбови и бодликава жица: место каде што стоката се пуштам на пасење
> маска - фотографии и галерии
> Постарите ront на куќата и фармите со животни врзани за дрвени пол која го има покрив
> нечистотија патот кој води до селото - куќи наоѓа рамо до рамо
> кикиришка кран - галерии
> прачка - фотографии и галерии
> Интересно декорирани кафе на плажа, покриено со сламен покрив покрив и со дрвени подови - место каде можете да пиете Корона пиво со лимон
> мурали - галерии
> собир - поврзани слики и фотографии куќи дрвени столбови кал покрив Copan Хондурас
> катедрала - поврзани со слики куќи дрвени столбови кал покрив Copan Хондурас
> Маноел остров - слични слики кал
> Ниските куќи наоѓа еден до друг - по правливиот пат може да се види
> минува низ ливада на полињата со пченка: на кучето следи луѓе верно
> Знамиња и реклами за ресторани и продавници поставени на дрвени столбови
>достапни јазици

достапни јазици:


Contact: kontakt@our-travels.com
Copyright (C): Online press . All rights reserved
Editorial board: editorial@our-travels.com
Marketing: marketing@our-travels.com